Etusivu Orit Tammat Toiminta

Vuornan Pickaboo

›› Palkittu vuoden 2014 lokakuun Estevarsojen laatuarvostelussa toisella palkinnolla pistein (9 - 9 - 4 - 5 - 3 = 30p., EV-II

"Boo on energinen ja rento ponitamma, joka on aina innoissaan mukana kaikissa sille annetuissa tehtävissä. Suhteellisen rauhallinen käsiteltävä, mutta suhtautuu intohimoonsa esteratsastukseen ylitsepursuilevalla riemulla joten vaatii ratsastajakseen kokeneemman henkilön."

Virallinen nimi: Vuornan Pickaboo, "Boo" Koulutustaso: ko: Helppo B, re: 100 cm
Rotu ja sukupuoli: Suomalainen ratsuponi 90.625%, tamma Painotus: Estepainotteinen
Väri ja säkäkorkeus: Kimo, 138 cm Omistaja ja kotitalli: Liia VRL-11284 & Vuorna
Syntymäaika ja ikä: 02.10.2014 (4v. 02.12.2014) Kasvattaja: Liia & Vuorna
Rekisterinumero: VH14-029-0448 Meriitit: EV-II

Sukutaulu, sukuselvitys ja jälkeläiset

isä Forever Yours SP9
Suomalainen ratsuponi 81.25%, 134 cm, km
ERJ-III, RPL-II
ii. Hwyaden Wyllt Hedfa
Welsh sec. A, 122 cm, km
iii. Heddlu
Welsh sec. A
iie. Henrika
Welsh sec. A
ie. Zafirina Kemp
Ruotsalainen ratsuponi 62.5%, 147 cm, km
iei. Zoltan
Ruotsalainen ratsuponi 25%
ox x rp (ox x nf)
iee. Lord of the Land
Newforestinponi
emä Pickwick
Saksalainen ratsuponi 100%, 139 cm, rnkm
Ch, KTK-I, ERJ-III
ei. Pulp Fiction
Newforestinponi, 144 cm, mkm
eii. Mahong Fiction
Newforest, 146 cm, mkm
eie. Panthera Cris
Newforest, 142 cm, vrt
ee. Vanilla Teekie
Welsh sec. B, 130 cm, rnkm
eei. Myster Opal
Welsh sec. B, 135 cm, km
eee. Mahalia
Welsh sec. B, 130 cm, rn

Forever Yours SP9 eli Joni on pienikokoinen ratsuponiori, jolta kokoonsa nähden löytyy ponnua esteille kuitenkin varsin roimasti! Joni on luonteeltaan hyvin päättäväinen ja leppoisa kaveri, joka ottaa elämän vastaan juurikin sellaisena kuin se nyt kulloinkin sattuu olemaan. Esteillä hyvin innokas ja taitava hyppääjä, jolla on kertynyt reippaasti sijoituksia estekisoista. Joni on pelkittu esteratsastusjaoksen laatuarvosteluissa III -palkinnolla ja ratsuponilaatuarvostelussa II -palkinnolla.

Pickwick on kaunis ja näyttävä saksalainen ratsuponitamma, joka on kantakirjattu I -palkinnolla! Kaunis ponitamma on osoittanut kykynsä näyttelykehän ulkopuolellakin ja useiden esteratsastuskisojen sijoitusten lisäksi se on palkittu ERJ-III -arvonimellä. Luonteeltaan tammamaisen itsepäinen ja ärhäkkä Wickie on erittäin fiksu poni, joka kyllä keksii keinot käsittelijänsä huiputtamiseen mikäli se vain niin tahtoo. Ratsuna pehmeä ja miellyttävä, loistava myös nopeilla radoilla!

Kilpailukalenteri, 00 sijoitusta

KRJ Kouluratsastus, yhteensä 0 sijoitusta.
00.04.2013 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo A - 0060
00.04.2013 KRJ Kouluratsastus kutsu Helppo A - 0060

ERJ Esteratsastus, yhteensä 0 sijoitusta.
00.10.2012 ERJ Esteratsastus kutsu 120 cm - 00/60
00.10.2012 ERJ Esteratsastus kutsu 120 cm - 00/60

Valmennukset ja päiväkirjamerkinnät

20.10.2014 Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Liia
Tänään lähdimme Boon kanssa hyvin jännittävissä tunnelmissa estevarsojen laatuarvosteluun. Boo on ilmoitettu kaksivuotiaiden luokkaan, jossa estekorkeutena on 60-70 cm. Pakkasen piristämä Boo oli jo kotoa lähdettäessä aivan ylienergisellä tuulella, joten jännitys vain kasoi ja kasvoi meissä ihmisissäkin ajaessamme kohti tapahtumapaikkaa. Paikanpäällä Boo tietenkin käyttäytyi vieläkin mahdottomammin ja saimme useita arvostelevia ja epäileväisiä vilkaisuja kun tamma käyttäytyi kuin mikäkin päästään laho kaakin kuvatus. Vuoromme koettaessa odotukset ehtivät jo nousta muutamalla pykälällä, kun rakenteesta ja sukupisteistä tamma sai molemmista peräti yhdeksän kymmenestä! Alkanut ilo loppui kuitenkin lyhyeen, kun tamman käytöstä alettiin arvioimaan... Boo oli levoton, eikä se millään olisi jaksanut kiinnostua koko potaskasta, eikä irtohyyityskään mennyt kovinkaan tähdellisesti. Käytöksestä Boo sai vaivaiset neljä pistettä, irtohypytyksestä viisi ja askellajeista (jotka olivat varmasti tilaisuuden kaoottisimmat) tamma sai vaivaiset kolme pistettä. Lupaavan alun myötä Boo ylti kuitenkin II -palkinnolle, joten aivan penkin alle ei tilaisuus kuitenkaan mennyt - ja tästähän on suunta vain ylöspäin!

Tämä on virtuaalihevonen!
Webdesign © Melissa || Otsikon kuvat © majownik, MD ja Moona P. || Taustakuva © Backgroundlabs